От 9 август всички полети, които пристигат между 20 ч. и 8

...
От 9 август всички полети, които пристигат между 20 ч. и 8
Коментари Харесай

Летище София ще обслужва всички пристигащи вечерни полети само на Терминал 2 |

От 9 август всички полети, които пристигат между 20 ч. и 8 ч., ще се обслужват единствено на Терминал 2, като по този начин ще се улесни по-бързата обработка на документите и прекосяването на пасажерите, оповестяват от летище София. 

Промяна няма да има за полетите, кацащи по разписaние преди 20 ч. на Терминал 1, с цел да се избегне неудобството за пътуващите и техните посрещачи. Всички бизнес полети, без значение от времето на кацане, ще продължат да се обслужват на Терминал 1.

Решението е по самодейност на мениджърския екип на " СОФ Кънект " и е взето след разисквания и срещи с Главна дирекция " Гранична полиция ", Столичната районна здравна ревизия и наземните оператори.

Освен това за облекчение на пасажерите, летището удължава работното време на безплатния междутерминален превоз, като той става денонощен - от 20 ч. до 8 ч. рейсът ще транспортира пасажерите сред двата терминала.

Изходът към рейсовете за пътуващите по вътрешни полети е ремонтиран, като е заменена подовата настилка, допълват оттова. 



Снимка: Летище София
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР